Skip to main content

Trainingen

Boks je FIT

Wil jij werken aan meer zelfvertrouwen, zelfverdediging maar vooral op een leuke manier aan je conditie en uithoudingsvermogen werken? Dan is deze boksles echt iets voor jou. Je leert hier de techniek van het boksen op een leuke en sportieve manier. Door de hoge intensiteit van de lessen wordt er ook aan de conditie gewerkt. Lijkt dit jou wat? Dan nodigen wij jou graag uit voor een proefles.


Personal Training

Ben jij er helemaal klaar mee niet de doelen te bereiken die jij diep van binnen zou willen halen en ben je er helemaal klaar voor om dit te veranderen? Kies dan voor personal training bij BPTTL.


Small group training!

Heb je alles al geprobeerd om af te vallen, verschillende diëten gevolgd maar niets werkt? En wil je op een gezellige, leuke en interactieve manier blijvend gewicht verliezen? Dan is de Small Group training echt iets voor jou! Er wordt getraind in groepsverband, in een groepje van 4 tot 6 personen onder leiding van professionele begeleiding. Iedereen kan op zijn eigen niveau trainen en op een leuke gezellige en efficiënte manier aan zijn of haar doelen werken.

Meld je dan nu aan voor dit unieke small group traject! Een traject dat wel werkt en dat niet tijdelijk is! Je gaat het gewicht niet verliezen, je gaat het voor altijd kwijtraken!

BPTTL

Escudostraat 18
2991 XV Barendrecht
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0612075026

Copyrights © BPTTL. Alle rechten voorbehouden. KvK: 61029351 - Algemene voorwaarden - Sitemap