Skip to main content

Voeding

Wil je afvallen of ga je juist voor spieropbouw? Voeding is hierbij enorm belangrijk. De juiste combinatie van voeding en training zorgt ervoor dat jij jouw fitnessdoel gaat behalen! Door de juiste voedingstoffen en vitaminen binnen te krijgen zorgen wij ervoor dat jouw lichaam genoeg brandstof binnen krijgt en toch klaar is om fanatiek te kunnen sporten. Voor ieder lichaamstype en fitnessdoel maken wij een apart gepersonaliseerd voedingsschema.

Wist je bijvoorbeeld dat je tot wel 6 keer per dag mag eten om alsnog af te kunnen vallen? Vraag direct naar de mogelijkheden om een door BPTTL gepersonaliseerd voedingsschema op te laten stellen. 

Persoonlijk voedingsschema op maat laten opstellen

Bij ons krijg je een voedingsschema gepersonaliseerd op jouw lichaam en fitnessdoel. Volg ons advies op en je zult al snel zien dat je maximaal resultaat zult behalen! Het veranderen van je huidige levensstijl wordt met de begeleiding van onze personal trainers stukken eenvoudiger. Door een gevarieerd menu en de juiste tips zal je zien dat deze verandering ook jou zal gaan lukken!

Wij hebben inmiddels al vele klanten versteld doen staan van de mogelijkheden met voeding! Een aangepast menu met de juiste voedingsstoffen hoeft totaal niet saai en eentonig te zijn!

Voeding bij BPTTL Personal training 2
Voeding bij BPTTL Personal training

Wist je dit al?

Wist je bijvoorbeeld dat je wel degelijk lekker kan eten bij het volgen van een fitnesschema? Door het kopen en het nuttigen van de juiste producten beperk je het aantal Kcal wat je binnenkrijgt op een dag al enorm.  Vaak zien we dat klanten door het kopen van juiste producten tot wel 30% van aantal binnengekomen Kcal op één dag kunnen verminderen.

Hoe gaat dit in z’n werk?

De voedingsschema’s worden zowel bij de Small Group trainingen als bij personal training opgesteld. Het is aan te raden te werken met een voedingsschema zodat wij precies de resultaten kunnen bijhouden en waar mogelijk bij kunnen sturen richting jouw fitnessdoel.

Wij beginnen met het bekijken van je huidige eetpatroon en fitnessdoel. Hierna weten onze personal trainers precies welke aanpassingen er nodig zijn om het doel dat jij voor ogen hebt te kunnen behalen!

Neem nog vandaag contact met ons op en wij stellen voor jou een voedingsschema op maat op! Je kunt ons bereiken via 06 - 12 007 50 26 of meld je aan via ons contactformulier.

Voeding bij BPTTL Personal training 3

BPTTL

Escudostraat 18
2991 XV Barendrecht
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0612075026

Copyrights © BPTTL. Alle rechten voorbehouden. KvK: 61029351 - Algemene voorwaarden - Sitemap